lluïsa web

El diumenge 16 de setembre de 2018 s’ha celebrat a Sevilla la V edició del Premi “PRIX D’EXCELLENCE 2018” emmarcat en el projecte “Mystery Shopper” que atorga la prestigiosa empresa de perruqueria Kérastase (L’Óreal) a nivell internacional i hem obtingut la segona posició d’entre els 42 Instituts Kérastase d’Espanya. A nivell valoratiu només 10 dels 42 INSTITUTS KÉRASTASE 2018 d’Espanya han aconseguit superar el 75% de satisfacció per part dels clients i concretament Lluïsa Calafell Estilistes s’ha situat SEGON amb una puntuació d’un 89%. Gràcies, gràcies i més gràcies!

Una vegada més, hem tingut el plaer de col·laborar en la nova sessió de fotos de Xavier Gonzalvez. El dissenyador ha confiat en l’equip Lluïsa Calafell per a realitzar l’estilisme dels seus models per a la nova col·lecció de festa i núvia primavera/estiu 2017. Un magnífic resultat fruit de la combinació d’un gran disseny amb un bon estilisme.

maquillatge-web

Ja pots reservar cita i aprendre a potenciar la teva imatge amb els nostres cursos d’auto maquillatge i els productes exclusius Jorge de la Garza i Artdeco. Hem preparat per tu unes sessions on aprendràs a posar-te encara més guapa. Una hora de relax i diversió per a tu sola o amb el teu grup d’amigues. Reserva la teva cita a la pelu!

cabina-estetica

De nou hem posat en marxa el nostre servei d’estètica en cabina i comencem preparant la pell per aquesta temporada. Prova els nostres Rituals de Bellesa Thalgo i no quedaràs indiferent: higiene activa, anti-aging, preparació de la pell… tots els tractaments amb la màxima qualitat de en productes i professionalitat.

Open Day

Dijous 18 de juny vam tenir el plaer d’organitzar un Open Day a Lluïsa Calafell per demostar l’efectivitat de la nova gamma de productes Pro Fiber de L’Óreal.

Gaudí 2015

Diumenge 1 de febrer vam tenir el plaer d’assistir a la Gala dels VII Premis Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català, convidades x l’Óreal.