Ja pots reservar cita i aprendre a potenciar la teva imatge amb les nostres sessions de maquillatge i els productes exclusius Jorge de la Garza. Hem preparat per tu unes sessions on descobriràs com posar-te encara més guapa. Una hora de relaxament i diversió on aprendràs a potenciar el teu rostre de forma natural. Pots regalar-te aquesta experiència o bé regalar-la a qui tu vulguis. Pregunta’ns i reserva la teva cita a la pelu!

Abans de realitzar qualsevol tractament o servei, és important que analitzem de manera exhaustiva el teu cabell per a detectar possibles problemes tant en el cabell com en el cuir cabellut: sensibilitat, excés de greix, sequedat, caiguda, baixa densitat, caspa, cabell fràgil, etc. Sovint aquesta tasca és complicada potser per tractaments o coloracions anteriors, però la càmera de diagnòstic de Kérastase facilita el procés de diagnòstic. Aquesta eina fa fotografies del cabell i del cuir cabellut molt ampliades, a color i en alta definició, la qual cosa permet detectar característiques que podrien passar-se per alt a simple vista. A més, també és una gran ajuda com a mètode de seguiment, ja Read more

I tant! Tenir el cabell perfecte evitant l’ús de l’assecador és possible. I pensaràs, com pot ser això si quan el deixo assecar a l’aire se m’encrespa i ondula de forma descontrolada? A més de formar part del grup d’experts de SALON SECRET, el portal de referència en tendències i estilisme, la Lluïsa ha estat entrevistada per aquest mitjà (clica per llegir l’article en profunditat) aportant la seva experiència a l’hora de resoldre aquest problema. Per culpa de la humitat ambiental el cabell tendeix a ondular-se o encrespar-se si no el “domestiquem” amb alguna eina de calor. Una forma d’evitar-ho és usant productes que ens aportin nutrició màxima i en Read more

El diumenge 16 de setembre de 2018 s’ha celebrat a Sevilla la V edició del Premi “PRIX D’EXCELLENCE 2018” emmarcat en el projecte “Mystery Shopper” que atorga la prestigiosa empresa de perruqueria Kérastase (L’Óreal) a nivell internacional i hem obtingut la segona posició d’entre els 42 Instituts Kérastase d’Espanya. A nivell valoratiu només 10 dels 42 INSTITUTS KÉRASTASE 2018 d’Espanya han aconseguit superar el 75% de satisfacció per part dels clients i concretament Lluïsa Calafell Estilistes s’ha situat SEGON amb una puntuació d’un 89%. Gràcies, gràcies i més gràcies!

Una vegada més, hem tingut el plaer de col·laborar en la nova sessió de fotos de Xavier Gonzalvez. El dissenyador ha confiat en l’equip Lluïsa Calafell per a realitzar l’estilisme dels seus models per a la nova col·lecció de festa i núvia primavera/estiu 2017. Un magnífic resultat fruit de la combinació d’un gran disseny amb un bon estilisme.

Diumenge 1 de febrer vam tenir el plaer d’assistir a la Gala dels VII Premis Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català, convidades x l’Óreal.