I tant! Tenir el cabell perfecte evitant l’ús de l’assecador és possible. I pensaràs, com pot ser això si quan el deixo assecar a l’aire se m’encrespa i ondula de forma descontrolada?

A més de formar part del grup d’experts de SALON SECRET, el portal de referència en tendències i estilisme, la Lluïsa ha estat entrevistada per aquest mitjà (clica per llegir l’article en profunditat) aportant la seva experiència a l’hora de resoldre aquest problema.

Per culpa de la humitat ambiental el cabell tendeix a ondular-se o encrespar-se si no el “domestiquem” amb alguna eina de calor. Una forma d’evitar-ho és usant productes que ens aportin nutrició màxima i en donin pes al cabell com les mascaretes de Kérastase.

De la mateixa forma és possible crear pentinats sense usar calor. Una de les tendències del moment és “l’efecte mullat” que es pot aconseguir fàcilment amb ceres o gomines.

“En qualsevol dels casos, el més important és fer un bon diagnòstic per identificar quin producte és el més adequat”, conclou la Lluïsa Calafell.

Comments are closed.